Bekend gezicht vervult de functie van Werkvoorbereider bij MEBA beveiligingen

Wij mogen per 1 maart een nieuwe werkvoorbereider welkom heten bij MEBA beveiligingen. We zijn trots te vermelden dat dit een goede bekende van ons is, Wybe Rozenberg. Wybe begon in 2010 bij MEBA beveiligingen waarna hij in 2019 een nieuwe uitdaging aanging. Nu komt hij terug bij MEBA beveiligingen en daar zijn we enorm blij mee. Wij stellen Wybe graag (opnieuw) aan u voor.

Een kop koffie

We vroegen Wybe hoe hij opnieuw in aanraking is gekomen met MEBA beveiligingen. Wybe: “Ik kwam weer met MEBA in contact tijdens een kop koffie met Jan Schipper. Daarnaast heb ik ook altijd nog regelmatig contact met verschillende oud collega’s gehouden”.  

Passie voor het vak

Door de negen jaar werkervaring bij MEBA beveiligingen kent Wybe het bedrijf als geen ander. “MEBA is een mooi bedrijf waar mensen en kennis centraal staan. Je kunt op elkaar bouwen en samen met de collega’s werk je aan een mooie toekomst.” 

Wybe vertelt waarom hij nu opnieuw voor MEBA heeft gekozen: “De gesprekken met Jan en Alje geven mij energie. We hebben dezelfde passie voor het vak. En dit bedoel ik niet arrogant, maar we hoeven niet de grootste te zijn in het vakgebied, maar wel de beste. MEBA wil innoveren en ontwikkelen op alle facetten van het vak. Daar denk ik graag in mee om samen iets moois neer te zetten”.  

Een fijne werkgever

“Ik heb MEBA altijd als een fijne werkgever ervaren. Hier staan de mensen echt centraal en ben je absoluut geen nummer. Het bedrijf biedt veel flexibiliteit, waardoor werk en privé perfect samengaan. Ook heb je altijd de mogelijkheid om door te groeien, waardoor er altijd een uitdaging blijft en je niet alleen maar ‘je ding doet’. Dat vind ik belangrijk.

Daarnaast is het team ontzettend fijn. Samen maak je de mooiste installaties en bied je de best mogelijke services aan de klant. Iedereen wordt in het team gewaardeerd en voegt waarde toe”.

Klusser, vakidioot en vader

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het klussen, zo hebben we ons huis van boven tot onder helemaal zelf verbouwd. Ook ben ik in mijn eigen tijd graag met techniek bezig. Dat kan zijn het repareren van elektronica of domotica, maar ook het onderzoeken en inzetten van nieuwe technieken vind ik erg leuk tijd verdrijf. Verder ben ik trotse vader van twee jonge mannen, Quin van 3 jaar en Lexx van 1 jaar en 7 maanden, waarmee ik graag speel. Beide zijn erg ondernemend, vindingrijk en creatief. De oudste herkent inmiddels zelfs het slow-whoop geluid, de sirene van een ontruimingssysteem, en zegt dan al “aan het testen of moet ik naar buiten?”