Goed onderhoud is goed verzekerd

Onderhoud van uw alarmsysteem is essentieel om te voldoen aan de eisen van de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast wilt u natuurlijk dat uw systeem foutloos werkt en over de nieuwste software beschikt. Laat uw systeem daarom periodiek onderhouden door een gecertificeerde specialist.

Onderhoud en service

Bij aanschaf van een alarmsysteem voor inbraakbeveiliging, is het belangrijk dat het systeem goed en storingvrij blijft werken. Met periodieke controle en periodiek onderhoud aan uw alarmsysteem, blijft de werking van het alarmsysteem gewaarborgd. Tevens zal uw verzekeraar hier om vragen.

Periodiek onderhoud van uw alarmsysteem

Door periodiek onderhoud en het testen van uw alarmsysteem, wordt de kans op storingen tot een minimum teruggebracht. MEBA beveiligingen kan voor u dit preventieve en correctieve onderhoud met de juiste zorg uitvoeren. Onze expertise in diverse alarminstallaties draagt bij aan onderhoud en service voor optimale kwaliteit.

24 uur technische ondersteuning bij MEBA beveiligingen

Als beveiligingsspecialist bieden wij altijd binnen 24 uur technische ondersteuning om optimale bedrijfszekerheid van uw beveiligingssystemen te waarborgen, ook ’s avonds en in het weekend. Onze opgeleide monteurs beschikken over de juiste diploma‚Äôs en ervaring om volgens de vastgestelde beveiligingsrichtlijnen de benodigde werkzaamheden uit te voeren.