Maandelijks beheer zelf uitvoeren?

Een brandmeldinstallatie moet volgens de wet elke maand worden onderhouden. Met de cursus Opgeleid Persoon van MEBA kunt u deze werkzaamheden in het vervolg ook zelf doen.

Maandelijks beheer (Opgeleid Persoon)

In de wet is vastgelegd dat een brandmeldinstallatie maandelijks dient te worden onderhouden en getest door een beheerder van de brandmeldinstallatie, ook wel Opgeleid Persoon genoemd. Wij kunnen deze maandelijkse testtaken van u overnemen. Doordat wij meerdere opgeleide personen voor brandmeldinstallaties in dienst hebben, kunnen zij de werkzaamheden op deskundige wijze voor u uitvoeren. volgens de vastgestelde regels zelf uitvoeren.

Maandelijks beheer van uw brandmeldinstallatie

Als beheerder bent u verantwoordelijk voor de veiligheid binnen uw organisatie en daarmee draagt u ook de verantwoording voor het beheer van de brandmeldinstallatie. Wanneer u MEBA beveiligingen hiervoor inschakelt, haalt u een stuk kennis in huis op het gebied van brandbeveiliging en ontlasten wij uw interne organisatie met de maandelijkse controles van de installatie.

Cursus opgeleid persoon volgen voor maandelijks beheer

U kunt ons inschakelen voor het onderhoud van uw brandmeldinstallatie, maar u kunt er ook voor kiezen om de cursus Opgeleid Persoon bij MEBA beveiligingen te volgen. Op deze manier kunt u de onderhoudswerkzaamheden volgens de vastgestelde regels zelf uitvoeren. Schrijf u nu direct in voor de cursus via het aanmeldformulier.