Specialist in beveiligingen

Uw deskundige op het gebied van veiligheid dankzij jarenlange praktijkervaring in beveiligingstechniek.

Inbraakdetectie

Toepassen van maatregelen voor inbraakbeveiliging draagt bij aan een grotere veiligheid van uw organisatie. Echter kan inbraak nooit volledig worden voorkomen. Wanneer er sprake is van inbraak of poging tot inbraak bij uw bedrijf, kan dit met elektronische maatregelen gedetecteerd worden. Met elektronische inbraakdetectie heeft u de zekerheid dat de detectie van inbraak of poging tot inbraak op tijd plaats vindt.

Werking van inbraakdetectie

Het elektrische inbraakdetectiesysteem geeft bij een situatie van inbraak of poging tot inbraak direct een melding door aan de alarmcentrale, die 24 uur per dag bereikbaar is. Vervolgens worden de door u opgegeven alarmopvolgers en politie op de hoogte gesteld om direct de juiste maatregelen te nemen bij een dergelijke situatie.

Diverse systemen voor inbraakdetectie

De afdeling beveiliging bij MEBA beveiligingen bestaat uit een viertal medewerkers die allen bevoegd zijn alarminstallaties te ontwerpen en te onderhouden. Wij leveren hoogwaardige alarmsystemen voorzien van  anti-maskdetectie, glasbreukdetectie, deurstandsignalering en trildetectie. Echter is goede beveiliging meer dan alleen het toepassen van elektronische beveiliging. Zo kunnen wij u van dienst zijn omtrent alle bouwkundige en organisatorische aspecten voor inbraakbeveiliging.

MEBA beveiligingen is sinds 2015 Honeywell Security Silver Partner. Als Honeywell Security Silver Partner heeft MEBA beveiligingen aangetoond de volgende activiteiten en kennis te hebben opgebouwd om zelfstandig te ontwerpen, te installeren, in bedrijf te stellen en te onderhouden.

De voordelen op een rij voor u en ons:

  • MEBA beveiligingen heeft bewezen kennis van de Honeywell productlijnen.
  • MEBA beveiligingen bouwt jaarlijks voldoende¬† Honeywell installaties om de kennis op niveau te houden.
  • MEBA beveiligingen heeft een eigen en zelfstandige 24 uurs serviceorganisatie die in direct contact staat met Honeywell Europa
  • MEBA beveiligingen heeft een eigen servicevoorraad originele Honeywell reservematerialen, zodat u snel geholpen bent.
  • MEBA beveiligingen heeft meerdere opgeleide en getrainde medewerkers om de installaties vakkundig te bouwen en te onderhouden.
  • MEBA beveiligingen neemt regelmatig deel aan updatetrainingen.
  • MEBA beveiligingen heeft de beschikking over de laatste software voor uw installatie en programmeer apparatuur.
  • MEBA beveiligingen wordt jaarlijks ge-audit op de gestelde kwalificaties.

Download partnercerticiaat