BOUWBESLUIT 2012

Sinds het nieuwe Bouwbesluit van 1 april 2012 vinden er vele veranderingen plaats in de regelgeving. Voldoet uw gebouw nog wel aan de wettelijke eisen?

Wet en regelgeving

De brandveiligheid van een organisatie kan op passende manier worden vergroot door aanschaf van een brandmeldinstallatie. De regelgeving van professionele brandbeveiliging van bedrijven is zo ingewikkeld geworden dat het voor een gebruiker van een gebouw lastig is na te gaan of men voldoet aan alle wettelijke eisen. Sinds de komst van het nieuwe Bouwbesluit van 1 april 2012 zijn de regels bovendien aan vele veranderingen onderhevig. Basis blijft dat de gebruiker van een brandbeveiligingssysteem verantwoordelijk is om te voldoen aan de gestelde wet- en regelgeving.

Ons specialisme op het gebied van brandbeveiliging

MEBA beveiligingen is een KIWA/NCP-gecertificeerd, landelijk opererend branddetectiebedrijf. Doordat wij gespecialiseerd zijn in brandbeveiliging en jarenlang praktijkervaring hebben in brandbeveiligingstechniek, kunnen wij met een team van gediplomeerde specialisten u op passende wijze van dienst zijn en zijn we van begin tot eind betrokken bij de realisatie van branddetectiesystemen.

Service op maat bij brandbeveiliging

Bij aanschaf van een brandmeldinstallatie is het belangrijk om te starten met het opstellen van een Programma van Eisen. Als erkend PvE-opsteller kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Echter kunnen onze specialisten het complete onderhoud en beheer van uw brandmeldinstallatie verzorgen, waaronder ook het maandelijks testen van de installatie. Daarnaast kunnen wij de doormelding naar een Particuliere Alarm Centrale (PAC) verzorgen. Onze diensten worden op maat aangepast naar de wensen van de klant.