24/7 ondersteuning

Onze technische dienst staat 24 uur per dag voor u klaar. Al onze monteurs zijn opgeleid volgens de NEN2654 en beschikken over ruimschootse kennis en ervaring.

Onderhoud en service

Na het in bedrijf stellen van uw brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie, is jaarlijks onderhoud verplicht om een goede werking van het systeem te waarborgen. Dit is vastgelegd in de wettelijke regelingen voor brandmeldinstallaties, te weten NEN2535 en NEN2654.

Periodiek onderhoud en service bij een beveiligingsinstallatie

Bij een brandmeldinstallatie is het van belang dat de installatie bedrijfszeker en storingvrij functioneert, zodat nodeloze meldingen worden voorkomen. Door het systeem periodiek te laten testen conform de NEN2654 en het brandmeldsysteem op de juiste manier af te stemmen, wordt de kans op defecten tot een minimum teruggebracht.

MEBA beveiligingen voor kwaliteit onderhoud en service

MEBA beveiligingen is de organisatie die dit preventieve en correctieve onderhoud met de grootste zorg voor u uit kan voeren. Wij bieden altijd binnen 24 uur technische ondersteuning om optimale bedrijfszekerheid van uw systemen te waarborgen, ook ’s avonds en in het weekend. De volgens de NEN2654 opgeleide monteurs beschikken ieder over benodigde ervaring en diploma’s.