Uw systeem gekoppeld aan de alarmcentrale

De inbraakdetectiesystemen van MEBA beveiligingen geven bij een poging tot inbraak direct melding aan de alarmcentrale.

Meldkamer (PAC)

Voor optimale beveiliging van uw bedrijf werken we samen met een uiterst moderne alarmcentrale die volledig voldoet aan de strenge eisen zoals gesteld door het Ministerie van Justitie. De alarmcentrale is volledig NCP-gecertificeerd en hiermee is de centrale van MEBA beveiligingen een garantie voor kwaliteit.

NCP-gecertificeerde meldkamer bij MEBA beveiligingen

De moderne alarmcentrale wordt ondersteund door een geavanceerd computersysteem. Hiermee  monitoren de aanwezige medewerkers van de alarmcentrale continu de bij ons aangesloten elektronische beveiligingssystemen. De medewerkers van de alarmcentrale zijn getraind om snel en adequaat te handelen wanneer er een melding binnenkomt via het alarmsysteem. In de situatie van inbraak of poging tot inbraak, stelt de aanwezige centralist in de meldcentrale de door u opgegeven personen op de hoogte. Het is ook mogelijk dat de meldkamer een particuliere opvolgingsdienst aanstuurt, die bij een alarmmelding meteen controle ter plaatse zal uitvoeren.

Meldkamer 24 uur per dag bereikbaar

De meldkamer van MEBA beveiligingen is 24 uur per dag bereikbaar. Een alarmcentrale is onmisbaar in de juiste beveiliging van uw bedrijf en zo staat het team van goed opgeleide medewerkers van de alarmcentrale dag en nacht voor u klaar.