Beperk schade en voorkom ongevallen

Door vroegtijdige signalering van een brand beperkt of voorkomt u schade of een ongeval. Van advies tot oplevering van een brandmeldinstallatie zijn onze specialisten u graag van dienst.

Brandmeldinstallatie

Een betrouwbare en optimaal werkende brandmeldinstallatie is van essentieel belang voor de juiste mate van veiligheid in een gebouw. De brandmeldinstallatie dient aan de gestelde regelgeving te voldoen en hierbij is kennis over en ervaring met brandmeldinstallaties belangrijk. Tevens dient de techniek van de installatie zo goed mogelijk afgestemd te worden op de omgevingsomstandigheden in een gebouw.

De voordelen van een brandmeldinstallatie

Door middel van een brandmeldinstallatie kan een brand in een vroeg stadium worden gesignaleerd. Op deze manier kunnen er maatregelen worden getroffen om de brand tijdig te bestrijden, het pand veilig te ontruimen en kunnen diverse installaties worden aangestuurd. Hiermee kunnen ongevallen en schade worden beperkt of zelfs worden voorkomen.

Service van advies tot oplevering bij uw brandmeldinstallatie

MEBA beveiligingen beschikt over kennis en ervaring omtrent brandmeldinstallaties en de afgelopen jaren hebben we onze expertise mogen delen met klanten in diverse sectoren zoals retail, zorginstellingen, industrie en utiliteit. Zo kunnen we ook u op passende wijze van dienst zijn met alle aspecten omtrent brandmeldinstallaties. Van advies tot oplevering van de brandmeldinstallatie helpen onze specialisten u graag verder.