Brandbeveiliging

Maatregelen in brandbeveiliging vergroten de veiligheid van uw organisatie. MEBA beveiligingen is een KIWA-gecertificeerd, landelijk opererend branddetectie- en ontruimingsalarmbedrijf. Met een team van gediplomeerde specialisten, van advisering en projectbegeleiding tot uitvoerende technici, onze mensen staan voor u klaar.

Brandmeldinstallatie

Een goede brandmeldinstallatie is essentieel voor uw bedrijf. U deint te voldoen aan de wettelijke eisen of een adequate dekking vanuit uw verzekering.
Lees meer

Ontruimingsalarmering

Een ontruimingsalarminstallatie draagt bij in het veilig en snel ontruimen van een gebouw. Afhankelijk van de situatie kan men kiezen voor een luid of stil alarm.
Lees meer

Wet- en regelgeving

De Wet- en Regelgeving omtrent brandveiligheidsinstallaties is continu aan verandering onderhevig. Bij MEBA beveiligingen is alle kennis aanwezig u gedegen te adviseren.
Lees meer

Certificering

Met onze KIWA-erkenningen kunnen we niet alleen de installatie en het onderhoud verrichten, maar ook de benodigde certificering verzorgen.
Lees meer

Programma van Eisen

In het programma van Eisen staat precies vastgelegd waaraan uw systeem moet voldoen. De gestelde eisen verschillen per type gebouw en de opgeslagen goederen.
Lees meer

Proefbrand

Hoe een brandinstallatie werkt? Dit kunnen we laten zien middels een proefbrand. Dit kan handig kan zijn wanneer er moet worden afgeweken van bepaalde richtlijnen.
Lees meer

Onderhoud en service

Om een goed werkend systeem te garanderen en te kunnen voldoen aan de wettelijke eisen is het jaarlijks onderhouden van uw brandbeveiligingsinstallatie noodzakelijk.
Lees meer

Maandelijks beheer

Maandelijks beheer van uw installaties is verplicht. Om u te ontzorgen kan MEBA beveiligingen deze maandelijkse werkzaamheden voor u uitvoeren.
Lees meer

Cursus OP

MEBA beveiligingen kan uw medewerkers opleiden in ons eigen cursuscentrum door een NIBHV-erkende docent.
Lees meer

Referenties

Wij zijn trots dat wij voor een groot scala aan klanten werkzaamheden mogen verrichten. Hier een summier overzicht van enige bestaande relaties.
Lees meer