Service brandmeldinstallatie

Voor goede service omtrent de brandmeldinstallatie gaat u naar MEBA beveiligingen. Een brandmeldinstallatie vergroot de brandveiligheid van uw organisatie.

Service brandmeldinstallatie

Voor goede service omtrent de brandmeldinstallatie gaat u naar MEBA beveiligingen. Een brandmeldinstallatie vergroot de brandveiligheid van uw organisatie. De gediplomeerde specialisten van MEBA beveiligingen zijn u graag van dienst bij de aanschaf, installatie, onderhoud en service omtrent een brandmeldinstallatie. Rondom brandveiligheid zijn er complexe wettelijke regels, waardoor het soms lastig is om na te gaan of het bedrijf aan alle eisen voldoet. MEBA beveiligingen kan u van dienst zijn met juiste service voor de brandmeldinstallatie.

Deskundige en betrouwbare service brandmeldinstallatie

MEBA beveiligingen is een NCP-gecertificeerd bedrijf. Hiermee voldoen we aan de normen en voorschriften op gebied van inbraakpreventie en brandveiligheid volgens het Nationaal Centrum voor Preventie. Onze specialisten beschikken over de juiste ervaring en diploma’s en verlenen op betrouwbare en deskundige wijze de juiste service. Met service brandmeldinstallatie biedt MEBA beveiligingen bedrijven 24 uur technische ondersteuning, ook in het weekend, om optimale bedrijfszekerheid van uw systemen te waarborgen.

MEBA beveiligingen biedt 24 uur technische service brandmeldinstallatie

Wanneer een organisatie een brandmeldinstallatie heeft aangeschaft, dient deze installatie volgens de wettelijke regelingen omtrent brandveiligheid maandelijks te worden onderhouden. De voorwaarden van onderhoud zijn vastgesteld in de normen NEN2535 en NEN2654. Met de service brandmeldinstallatie wordt de technische werking van de installatie gewaarborgd en onnodige brandmeldingen door automatische installaties voorkomen. Voor service brandmeldinstallatie gaat u naar MEBA beveiligingen.