Brandmeldinstallatie certificeren?

Een certificering van uw brandmeldinstallatie is nodig voor het verkrijgen van een gebruiksvergunning. Als erkend KIWA-gecertificeerd bedrijf kunt u bij ons terecht voor deze certificering.

Certificering

MEBA beveiligingen B.V. is een erkend KIWA-gecertificeerd, landelijk opererend branddetectiebedrijf. Als KIWA-branddetectiebedrijf kan onze organisatie uw brandmeldinstallatie certificeren. Na afronding van de werkzaamheden door de installatiepartij van uw brandmeldinstallatie, kan onze inspecteur controles uitvoeren op de aanleg van de installatie. Dit wordt ook wel de oplevering van de brandmeldinstallatie genoemd.

Werkzaamheden bij oplevering van de brandmeldinstallatie

Bij de oplevering worden de tekeningen van de ontwerper of installateur gekeurd, kunnen we de montage begeleiden en verzorgen we benodigde certificatie. Een gebruiksvergunning van de brandmeldinstallatie wordt pas afgegeven als de installatie is goedgekeurd en de benodigde certificaten zijn verstrekt. Wanneer de oplevering is uitgevoerd, wordt bij akkoord het certificaat aangevraagd bij de KIWA (NCP).

Download certificaten MEBA beveiligingen B.V.