Toegangscontrole in eigen beheer

Zelf de volledige controle over de toegangsrechten van uw medewerkers per deur en op de door u aangegeven tijden. Ook ontvangt u gedetailleerde informatie over in- en uitgaande personen in uw gebouw.

Toegangscontrole systemen

Met het gebruik van toegangscontrole systemen vergroot u de veiligheid van uw bedrijf. MEBA beveiligingen is erkend beveiligingsbedrijf en heeft alle kennis omtrent toegangscontrole systemen voor het vergroten van uw bedrijfsveiligheid. Interne beveiliging wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Met behulp van toegangscontrole systemen krijgen alleen personen welke geautoriseerd zijn toegang tot de betreffende locaties. Zo beschermt u de medewerkers en bezittingen van het bedrijf. Ook diefstal tijdens werktijd wordt door toegangscontrole systemen verkleind.

Toegangscontrole systemen waarborgen veiligheid van bezittingen en personeel

Door middel van elektronische beveiliging wordt een grote veiligheid gewaarborgd. Sleutels kunnen eenvoudig gekopieerd worden wat de veiligheid in gevaar kan brengen. Ook wanneer er sleutels gestolen worden, is er het ongemak van sloten vervangen. Elektronische beveiligingen door middel van kaarten maakt dat sloten niet meer vervangen hoeven worden en kaarten eenvoudig geblokkeerd kunnen worden in geval van verlies of diefstal.

Toegangscontrole systemen zorgen voor gedetailleerde informatie

MEBA beveiligingen biedt diverse toegangscontrole systemen waarmee u de stroming van in- en uitgaande personen van uw bedrijven inzichtelijk en draagt bij aan veilig beheer van uw voorraad en magazijn. Aanwezigheid en afwezigheid wordt met behulp van toegangscontrole systemen nauwkeurig geregistreerd. Hierdoor beschikt u met toegangscontrole systemen over gedetailleerde informatie wat bij een eventuele calamiteit van groot belang kan zijn.