Inbraakbeveiliging: meer dan een elektronisch beveiligingssysteem

Met een elektronisch inbraakbeveiligingssysteem kiest u voor zekerheid. Een elektronisch inbraakbeveiligingssysteem geeft iedere inbraak of poging daartoe direct door aan de alarmcentrale welke 24 uur per dag bereikbaar is. De alarmcentrale alarmeert de door u opgegeven personen en eventueel ook de politie en overige alarmopvolgers. MEBA beveiligingen levert verschillende installaties voor inbraakbeveiliging waarin uw wensen en eisen verwerkt kunnen worden.

Vele mogelijkheden

Er zijn flink wat mogelijkheden als het gaat om het beveiligen van een pand tegen inbraak. Het is daarom dus ook altijd belangrijk om goede kennis in huis te halen. Zo kan worden bekeken wat precies nodig is voor uw specifieke pand. Of dit nu een woning of kantoor, of een pand met een ander doel is, maakt geen verschil. Wij kunnen u voorzien van het juiste advies en deze adviezen vervolgens ook voor u opvolgen. Zo kan alles goed veilig worden gemaakt en hebben inbrekers geen kans op succes.

In contact komen

Wilt u gebruikmaken van onze adviezen of direct een afspraak maken om aan de slag te gaan? Dan kunt u daarvoor direct met ons contact opnemen. Dat kan bijvoorbeeld door te mailen naar info@mebabeveiligingen.nl. Ook kan er naar ons gebeld worden. Het telefoonnummer dat u dan kunt draaien is 0594-510604. U kunt dan de vragen stellen die u heeft of u kunt direct met ons plannen wanneer de beveiliging wordt geïnstalleerd. Zo is alles snel geregeld.