Cursus opgeleid persoon Friesland

Een cursus opgeleid persoon in Friesland vindt u bij MEBA beveiligingen. Deze cursus kunt u volgen om het onderhoud van een brandmeldinstallatie in uw organisatie zelf uit te kunnen voeren. De aanschaf van een brandmeldinstallatie vergroot de veiligheid van een organisatie. Wij kunnen u van dienst zijn bij advies, realisatie en oplevering van een brandmeldinstallatie. Voor de juiste werking van deze brandmeldinstallatie is goed onderhoud nodig. In de wet is vastgelegd dat een brandmeldinstallatie maandelijks dient te worden onderhouden en getest door een beheerder van de brandmeldinstallatie, ook wel opgeleid persoon genoemd.

Cursus opgeleid persoon Friesland bij MEBA beveiligen.

U kunt MEBA beveiligingen inschakelen voor het onderhoud van uw brandmeldinstallatie, maar u kunt er ook voor kiezen om de cursus opgeleid persoon in Friesland bij MEBA beveiligingen te volgen. Op deze manier kunt u de onderhoudswerkzaamheden zelf uitvoeren. De cursus opgeleid persoon Friesland neemt één dag in beslag en wordt afgerond met een examen. Dit examen is conform de eindtermen van het NIBHV.

Inhoud cursus opgeleid persoon Friesland

MEBA beveiligingen biedt verschillende data waarop de cursus opgeleid persoon Friesland gehouden wordt. Door middel van theorie en praktijk tijdens deze cursus wordt uitgelegd wat de werkzaamheden van de opgeleid persoon zijn en wordt de benodigde technische kennis met betrekking tot de brandmeldinstallatie gegeven. Beheerder brandmeldinstallatie wordt u met de cursus opgeleid persoon Friesland bij MEBA beveiligingen.