Cursus opgeleid persoon Drenthe

Volg de cursus opgeleid persoon Drenthe bij MEBA beveiligingen in Leek. Wanneer u een brandmeldinstallatie wilt laten installeren in uw organisatie, kan MEBA beveiligingen hierbij van dienst zijn. Wij kunnen u helpen met advies over de juiste brandmeldinstallatie voor uw organisatie, kunnen de brandmeldinstallatie installeren en van dienst zijn bij het onderhoud hiervan. Voor het zelf onderhouden van uw brandmeldinstallatie kunt u ook de cursus opgeleid persoon Drenthe volgen.

Cursus opgeleid persoon Drenthe voor onderhoud van uw brandmeldinstallatie

In de wet is vastgelegd dat een brandmeldinstallatie van organisatie maandelijks dient te worden onderhouden. Zo blijft de juiste werking van de brandmeldinstallatie gegarandeerd en blijft de brandveiligheid van de organisatie optimaal. Dit onderhoud dient volgens de wet te worden uitgevoerd door de opgeleid persoon, oftewel de beheerder van de brandmeldinstallatie. MEBA Beveiligingen beschikt over meerdere opgeleide persoon. Ook kan een aangewezen persoon in uw organisatie de cursus opgeleid persoon Drenthe volgen om beheerder brandmeldinstallatie te worden. MEBA beveiligingen organiseert een cursus opgeleid persoon Drenthe om op deze manier zelf de verplichte maandelijkse onderhoud aan uw brandmeldinstallatie uit te voeren.

Cursus opgeleid persoon Drenthe op één dag

De cursus opgeleid persoon Drenthe wordt op één dag gehouden en wordt afgerond met een examen volgens de eindtermen van het NIBHV. Aan het eind van de dag beschikt u over benodigde technische kennis voor het juist onderhouden van uw brandmeldinstallatie. Bij MEBA beveiligingen in Leek kunt u de cursus opgeleid persoon Drenthe volgen.