Goed beveiligd = goed verzekerd

Een passend camerasysteem die voldoet aan de eisen van de uw pand en de gestelde wet en regelgeving is essentiëel. Welk systeem het beste is voor u is afhankelijk van de goederen die u hebt opgeslagen in uw pand, en natuurlijk uw eigen wensen.

Camerasystemen

Op gebied van inbraakbeveiliging biedt MEBA beveiligingen passende camerasystemen voor beveiliging van uw bedrijf. Veiligheid omtrent inbraak en brand is een belangrijk aspect voor een bedrijf of organisatie. Camerasystemen vergroten de veiligheid van uw bedrijf. Juiste camerasystemen houden inbrekers, criminelen en dieven veelal op afstand gezien ze liever niet in beeld komen. Indien er wel sprake is van inbraak bij uw bedrijf, wordt alles definitief door camerasystemen vastgelegd. Deze beelden kunnen worden laten zien aan de politie waardoor de kans dat de daders herkend en uiteindelijk gepakt worden aanzienlijk wordt vergroot.

Camerasystemen biedt veiligheid voor vele organisaties en bedrijven

Camerasystemen zijn geschikt voor talloze organisaties en bedrijven. Denk hierbij aan parkeergarages, winkelcentra, winkelbedrijven, scholen, het verkeer, transportbedrijven, opslagterreinen, hotels en ziekenhuizen. MEBA beveiligingen biedt diverse mogelijkheden voor camerasystemen om uw pand, garage, opslag of school in de gaten te houden. Via een centraal punt of via de video bewakingsmeldkamer kunt u meerdere ruimtes in de gaten houden.

Specialisten in inbraakbeveiliging en camerasystemen

Als erkend beveiligingsbedrijf informeert en adviseert MEBA beveiligingen u graag over inbraakbeveiliging. Daarbij kan een adviseur van MEBA beveiligingen samen met u de risico’s in kaart brengen die u loopt in de bedrijfsvoering. Zo kan er op passende wijze worden onderzocht wat voor camerasystemen er nodig zijn.